Naše cvetličarne

Cvetličarna Izola

Cvetličarna z dolgoletno tradicijo v starem delu Izole. Z vami že več kot 30 let sodelujemo v vseh srečnih in tudi žalostnih dogodkih. Od rojstva, krsta, poroke rojstnih dnevih smo prisotni s cvetlicami v vašem domu.

Zavedamo se, da je vse manj časa za nakupovanje, zato smo se odločili razširiti našo ponudbo še preko naše spletne trgovine. Vi izberete mi dostavimo! Pri nas boste našli originalno in primerno rešitev za vaše potrebe ob vsaki priložnosti.

Ker imamo velik izbor dnevno svežega cvetja bomo veseli vašega klica ter vaše želje in lepe misli posredovali v prelepih barvah cvetja.

 

 

Cvetličarna vam vsak dan ponuja različne vrste rož, čestitk in daril za različne priložnosti. Otroci lahko razveselijo svoje mame z našimi rožami in čestitkami ob materinskem dnevu. Fantje lahko svojo ljubezen do dekleta pokažejo tudi z rožo iz naše cvetličarne. Seveda lahko pri nas najdete tudi rože, s katerimi boste razveselili svoje sodelavce ob kakšni priložnosti, pripravljene imamo tudi šopke za različne obletnice, rojstne dneve, poroke in podobne priložnosti. Pri nas so vam na voljo tudi različne lončnice in vaze pa tudi kakšno darilce, kot so angelčki, za vaše prijatelje boste lahko našli pri nas – tudi kot zahvala za prijateljstvo.

 

Naslov: Cankarjev drevored 28, Izola – Isola
M: +386 31 616 749
E: vrtnarija.izola@kz-agraria.si

Odpiralni čas
Pon – pet: 8:00 – 18:00
Sobota: 8:00 – 13:00
Nedelja: zaprto