Znamka Purissima

Blagovna znamka Purissima

Purissima – sinonim za popolni okus slovenske Istre

Blagovna znamka Purissima je garancija za izbrane izdelke in pridelke istrske zemlje, ki poleg svežine, zajamčenega porekla in kakovosti, zagotavljajo preprosto najboljše okuse.

 

Kot pove že sam pomen italijanske besede »puro«, ki v prevodu pomeni »čisto«, je blagovna znamka Purissima sinonim za popolni, čisti in pristni okus slovenske Istre. Izdelki, ki so uvrščeni pod blagovno znamko Purissima, so pridelki z najboljših leg v slovenski Istri, ki so jih v istrski rodovitni zemlji na okolju prijazen način pridelale marljive roke naših zadružnikov, na prodajne police pa smo za vas uvrstili le tiste ročno obrane, sveže in skrbno pregledane izbrane ter nepoškodovane plodove, ki v sebi skrivajo zdrav in polni okus. Z žigom in podpisom kmetij jamčimo poreklo izdelkov in pridelkov blagovne znamke Purissima, ki v 24-ih urah pridejo tako rekoč z njive na prodajne police.

Purissima je tudi lega na griču pod škofijskim hribom pri Ankaranu. Nahaja se v zavetju pred burjo in je večji del leta izpostavljena soncu in morskemu zraku, zaradi česar je idealna za pridelavo vrhunskih pridelkov, kot so paradižniki, jagode, melone, lubenice, ki jih prav tako prodajamo pod blagovno znamko Purissima.

Izberi blagovno znamko Purissima in občuti popolni okus, ki ga zagotavljata s soncem obsijana in z morjem obdana istrska zemlja.

 

Kaj odlikuje blagovno znamko Purissima?

  • skrbno izbrani pridelki naših zadružnikov
  • polni okus in svežina
  • integrirana pridelava oziroma pridelava na okolju prijazen in kontroliran način
  • zajamčeno poreklo in kakovost pridelkov naših najboljših kmetij z najbolj rodovitnih območij slovenske Istre